vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

3.302 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den bløde fløjl i lysegrå giver et luksuriøst touch til din søvnoplevelse. Opgrader din nattesøvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919255 Kategori:

Drømmer du om en himmelsk og luksuriøs nattesøvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras det perfekte valg for dig. Denne seng vil give dig den ultimative komfort og bane vejen for en forfriskende søvn.

Sengen er betrukket med blød fløjl, som ikke kun tilfører et elegant touch til dit soveværelse, men også er utrolig behagelig at røre ved. Med sin tætte og jævne struktur vil fløjlen være en ren fornøjelse at lægge sig til hvile på.

Vores kontinentalseng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at tilpasse sig dine behov. Denne senggavl tilbyder ikke kun fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse eller se fjernsyn, men giver også et stilfuldt udtryk til din seng.

Madrasen i sengen er fyldt med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre sørger for en lang holdbarhed og en fantastisk tilpasning til din krop. De reducerer betydeligt støj og stød, når du bevæger dig i sengen, hvilket kun forbedrer din komfort og søvnkvalitet.

Med en mellemhård støtte er vores madras designet til at kombinere stabilitet med den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den er en ideel løsning for dem, der foretrækker at sove på maven.

For at give dig ekstra velvære er sengen udstyret med en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter har et blødt og slidstærkt stofbetræk, der gør det endnu mere behageligt at ligge på den.

Vores kontinentalseng med madras er ikke kun beregnet til at give dig den bedste søvnoplevelse, men den fungerer også som en multifunktionel bænk. Du kan nemt bruge den som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant bænk ved fodenden af sengen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men du kan være sikker på, at denne seng er let at samle, da den leveres med en brugermanual.

Vores kontinentalseng med madras er lavet med fokus på detaljer og kvalitet. Sengen har en elegant lysegrå farve, der skaber en følelse af ro og stil i dit soveværelse. Produktet er lavet af holdbart fløjl, krydsfiner og konstrueret træ.

Så hvorfor vente? Gå ikke på kompromis med din søvnkomfort. Vores vidaXL kontinentalseng med madras vil opfylde dine drømme om en himmelsk og luksuriøs søvnoplevelse. Bestil nu og træd ind i en verden af ultimativ afslapning og komfort.

Scroll to Top