vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.427 kr.

Oplev ultimativ komfort hele natten med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl mørkegrå. Perfekt størrelse til enhver voksen. Køb nu og nyd en luksuriøs søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335919256 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn i ren luksus? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm i fløjl mørkegrå det perfekte valg for dig.

Denne kontinentalseng vil forvandle dit soveværelse til en oase af afslapning. Med sin bløde fløjlsoverflade omslutter den blidt din krop og giver en uovertruffen komfort.

Sovesengen kommer med en praktisk justerbar sengegavl, der sikrer en optimal rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Toppen af komforten er vores madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres kvalitet og holdbarhed. De tilpasser sig perfekt til din krop, hvilket giver dig den bedst mulige støtte og komfort.

Madrassen er designet til at give en medium fasthed og er ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver dig den stabilitet, du har brug for, uden at gå på kompromis med komforten.

For at give ekstra beskyttelse og komfort medfølger der også en blød og hudvenlig topmadras. Den er perfekt til at forlænge levetiden på din madras, samtidig med at den gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig.

Vores kontinentalseng kommer også med en ekstra bonus – en multifunktionel bænk. Denne bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden af sengen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Der medfølger en brugervejledning for nem montering.

Vores kontinentalseng i mørkegrå fløjl er ikke kun en drøm – den er virkelig. Skab elegance og luksus i dit soveværelse med denne fantastiske seng. Kast dig ud i drømmenes verden og vågn op frisk, udhvilet og inspireret hver eneste dag.

Pakken inkluderer:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl
– 1 x madras
– 1 x topmadras
– 1 x bænk

Gør dine drømme til virkelighed med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Køb den i dag og oplev en helt ny dimension af komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top