vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof sort

4.858 kr.

Få en drømmende søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen. Den smukke sorte stofbeklædning og det indbyggede LED-lys skaber den perfekte atmosfære for en god nattesøvn. Gør din søvnoplevelse unik og luksuriøs.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335948561 Kategori:

Drømmen om en god nats søvn kan nu blive til virkelighed med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne seng vil tage dit soveværelse til nye højder og blive det centrale fokuspunkt.

Stoffet, der er brugt til sengens overflade, er både slidstærkt og åndbart, og dets enkle og rene look vil tilføje elegance til dit rum. Sengegavlen er justerbar i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den til din komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Denne sengegavl vil også give en fremragende støtte til din ryg.

Sengen er udstyret med farverige LED-lys, der vil lyse op i dit soveværelse og skabe en atmosfære af ro og afslapning. Du vil elske det behagelige lys, når det bliver mørkt uden at skulle tænde alle dine lamper.

En vigtig del af en god nats søvn er en behagelig madras, og vores kontinentalseng skuffer ikke. Den er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig dine bevægelser og sikre lang holdbarhed. Disse fjedre absorbere også støjen fra at vende og dreje sig om natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og giver en ekstra blød og komfortabel overflade at ligge på. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres, når forseglingen er brudt på grund af hygiejneårsager. Den er også udstyret med et USB-stik til nem opladning af dine enheder, men bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Køb af denne kontinentalseng inkluderer også en brugermanual for nem og problemfri montage. Pakken indeholder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og to LED-strips. Klipning af lysbåndet er også muligt for at tilpasse det til dit behov.

Livet er for kort til at sove på dårlige senge. Forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof, og lad drømmene om en god nats søvn gå i opfyldelse. Bestil i dag og få det bedste ud af din søvnoplevelse.

Scroll to Top