vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

3.589 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores elegante vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøs stofbeklædning er denne seng det perfekte valg for en forfriskende og stilfuld nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335948719 Kategori:

Drøm dig væk i en vidunderlig verden af komfort og stil med vores vitaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng bliver det ultimative fokuspunkt i dit soveværelse og vil give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Vi stræber efter at skabe en kontinentalseng, der ikke kun er komfortabel, men også smuk at se på. Med en stærk og slidstærk stoftype får sengen et enkelt og rent udseende, der passer perfekt ind i enhver indretningsstil. Samtidig er stoffet åndbart og snyder din krop til at tro, at du sover på en sky.

En praktisk justerbar sengegavl giver dig muligheden for at tilpasse rygstøtten, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan endda justere højden efter dit behov for den ultimative komfort.

Men lad os ikke glemme det, der virkelig gør denne seng til noget særligt – det farverige LED-lys. Med en lysende LED-strip omkring sengen kan du skabe en fornemmelse af ro og magi i dit soveværelse. Lysene kan skifte farve og skabe en fantastisk stemning, der passer til dit humør og styrker din søvnoplevelse.

Når det kommer til komfort, går vi ikke på kompromis. Vores madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer stød og støj og giver en rolig og behagelig søvn.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod din hud. Den beskytter din madras og giver dig ekstra komfort på samme tid.

For at gøre det ekstra nemt for dig, kommer produktet med en brugermanual for enkel og problemfri montering. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen først er åbnet.

Vores vitaXL kontinentalseng med LED-lys har det hele – komfort, stil og unikke detaljer. Gør dit soveværelse til et magisk sted med det farverige LED-lys og oplev den bedste søvn i dit liv.

Scroll to Top