vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.358 kr.

Få en drømmende nat’s søvn med vores luksuriøse 100×200 cm kontinentalseng i fløjl. Oplev komfort, stil og elegance i dit eget soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335916946 Kategori:

Oplev en god nattesøvn i absolut luksus med vores vidunderlige kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Denne seng tilbyder ikke kun maksimal komfort, men også en drømmelignende søvnoplevelse, der efterlader dig veludhvilet og forfrisket hver morgen.

Vores kontinentalseng er indbegrebet af blødhed og elegance takket være det bløde fløjlmateriale, der omfavner dig med sin tætte og jævne struktur. Berør det og mærk den luksuriøse følelse, der straks indfanges.

For dem, der nyder at læse eller se tv i sengen, tilbyder den praktiske justerbare sengegavl optimal rygstøtte og en behagelig siddeposition. Denne seng er skabt til at imødekomme dine behov og give den støtte, du har brug for, uanset hvor du befinder dig.

En god madras er afgørende for en god nattesøvn, og vores kontinentalseng skuffer ikke. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer eventuelle bevægelser. Du kan sove roligt og uforstyrret, da støjen og vibrationerne minimeres til et minimum.

Med sin mellemhårde støtte sikrer madrassen stabilitet og komfort på samme tid. Denne perfekte kombination gør den ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og har brug for en fast, men stadig behagelig madras.

Topmadrassen er ikke kun beskyttende, men også behagelig for din hud. Det slidstærke betræk af høj kvalitet giver en blød overflade, som du vil elske at putte dig på. En ekstra bonus er, at topmadrassen kan bruges separat, hvis du ønsker en ekstra komfortabel siddeplads eller en sengebænk ved fodenden af sengen.

Vores kontinentalseng er fuldstændig unik, da den også inkluderer en multifunktionel bænk. Denne bænk kan bruges som ekstra siddepladser eller endda som en elegant sengebænk. Det er en alsidig tilføjelse til dit hjem, der både er praktisk og stilfuld.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Du får en komplet brugermanual med til nem montering af produktet.

Kontinentalsengens ramme er fremstillet af kvalitetsmaterialer såsom fløjl (100% polyester), krydsfiner og konstrueret træ. Målene på sengen er 203 cm i længden, 100 cm i bredden og en højde på 118/128 cm.

Madrassen er også håndlavet med fløjl (100% polyester) og er udstyret med pocketfjedre og skum. Den måler 100 cm i bredden, 200 cm i længden og har en tykkelse på 20 cm.

Topmadrassen har en hvid farve og er lavet af 100% polyester stof med en fyld af skum. Den måler 100 cm i bredden, 200 cm i længden og har en tykkelse på 5 cm.

Den medfølgende bænk har samme fløjlsmateriale som sengen og har følgende mål: 70 cm i bredden, 30 cm i dybden og 30 cm i højden.

Vores kontinentalseng er en komplet pakke, der inkluderer sengeramme, sengegærde, madras, topmadras og bænk. Giv dig selv den ultimative komfort og stil med denne fantastiske seng, og nyd en god nattesøvn som aldrig før.

Scroll to Top