vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl lyserød

3.406 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vores unikke kontinentalseng i lyserød fløjl. Den perfekte kombination af elegance, komfort og kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335916973 Kategori:

Drøm sødt og komfortabelt i vores fortryllende lyserøde kontinentalseng. Denne eksklusive seng er skabt til at forkæle dig med og tilbyder den ultimative afslapning og en dyb og behagelig søvn.

Vores kontinentalseng er betrukket med det blødeste fløjl, som er kendt for at være en luksuriøs og behagelig stoftype. Du vil straks føle dig omfavnet af dens tætte og jævne fibre, som afspejler komfort og elegance i enhver henseende.

Denne seng har en justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter dine behov. Dette giver dig optimal støtte og komfort, når du sidder op i sengen og læser eller ser tv. Designet er både praktisk og smukt, så det passer perfekt til ethvert soveværelse.

Madrasen i vores kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilbyder ikke kun enestående holdbarhed, men også en fantastisk evne til at tilpasse sig din krop, absorberer støj og minimerer forstyrrelser, når du vender og drejer dig om natten.

Med en mellemhård støtte giver madrassen den ideelle stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven og sikrer en fantastisk søvnoplevelse hver nat.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale, der garanterer ekstra blødhed og komfort. Den beskytter madrassen og forlænger dens levetid samtidig med at den sikrer en himmelsk soveoplevelse.

Denne kontinentalseng har også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen. Den tilføjer både stil og funktionalitet til dit soveværelse.

Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men frygt ikke, da vi inkluderer en brugervenlig manual, der gør monteringen hurtig og nem.

Vores kontinentalseng er ikke blot et møbel – det er en drøm, der går i opfyldelse. Nyd øjeblikke af ren luksus, komfort og stil med vores fortryllende lyserøde kontinentalseng. Bestil den i dag og lad dine søvndrømme blive til virkelighed.

Scroll to Top