vidaXL kontinentalseng 120×200 cm fløjl lysegrå

3.893 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl lysegrå. Skab en luksuriøs atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335916974 Kategori:

Står du over for den ultimative jagt på en god nats søvn? Så lad mig præsentere dig for vidaXL kontinentalsengen i lysegrå fløjl på 120×200 cm. Denne seng er ikke bare en seng, den er en oplevelse af ren komfort og luksus.

Blød fløjl er stoffet på denne seng, og det er så blødt og lækkert, at det vil føles som om, du sover på en sky. Du vil elske at røre ved det tætte og jævne stof, der nænsomt omfavner din krop og giver dig det ultimative niveau af afslapning.

En praktisk justerbar sengegavl er også en del af denne seng, og den giver ikke blot en yderst behagelig pude til din ryg mens du læser eller ser fjernsyn, den tilpasser sig også dine individuelle behov for højde og komfort.

Madrassen på denne kontinentalseng er udstyret med indbyggede pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse individuelle fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at absorbere støj og stød, der kan opstå, når man bevæger sig i sengen. Du vil opleve den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, da denne madras har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven.

Som en ekstra bonus får du også en hudvenlig topmadras, der er slidstærk og behagelig at ligge på. Denne topmadras øger ikke kun din komfort, men beskytter også din madras mod sved og andre væsker.

Og lad os ikke glemme den multifunktionelle bænk, der følger med denne seng. Den kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Vigtigt at bemærke er, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen.

Sengen kommer med en brugermanual, der gør det nemt for dig at samle den. Og med dens mål på 203 x 120 x 118/128 cm (L x B x H) passer den perfekt ind i ethvert rum.

Så hvorfor vente længere? Gør dig klar til den bedste søvn i dit liv med vidaXL kontinentalsengen i lysegrå fløjl på 120×200 cm. Din søvnoplevelse vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top