vidaXL kontinentalseng 120×200 cm fløjl lyserød

4.028 kr.

Oplev luksus og komfort med vores unikke kontinentalseng i fløjl lyserød. Gør dit soveværelse til en stilfuld oase med dette attraktive møbel.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335916979 Kategori:

Lad os præsentere dig for vores utroligt drømmende og luksuriøse vidaXL kontinentalseng 120×200 cm fløjl lyserød. Denne seng er designet til dem, der sætter pris på en god nattesøvn og maksimal afslapning.

Begyndende med overfladen, er denne seng beklædt med det blødeste fløjl, der er kendetegnet ved dets tætte og jævne fibre. Fløjl er ikke kun behageligt at røre ved, men det tilføjer også en følelse af luksus til soveværelset.

En justerbar sengegavl er en ekstra fordel – den kan tilpasses i højden efter dine behov. Denne sengegavl tilbyder ikke kun en fremragende rygstøtte, når du sidder i sengen for at læse eller se tv, den tilføjer også et strejf af elegance til sengens design.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse individuelle fjedre sikrer en høj holdbarhed og stor tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, der opstår, når du vender dig i sengen. Den mellemhårde støtte, som madrassen giver, sikrer stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Det gør denne madras ideel til dem, der sover på maven.

En hudvenlig topmadras er også inkluderet for at tilføje ekstra komfort og beskyttelse. Denne topmadras har et blødt og behageligt stofbetræk, der er slidstærkt og hudvenligt.

Men vent, der er mere. Denne vidunderlige seng kommer også med en multifunktionel bænk. Denne bænk kan bruges som ekstra siddepladser eller som en sengebænk ved fodenden af sengen.

Vær venligst opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er overbeviste om, at du ikke vil have lyst til at returnere denne fantastiske seng.

Alt i alt er denne vidaXL kontinentalseng 120×200 cm fløjl lyserød en drøm, der går i opfyldelse. Fra dens luksuriøse fløjlstof til dens komfortable madras og praktiske funktioner, vil denne seng tilføje en ubeskrivelig følelse af elegance og komfort til dit soveværelse. Så hvil ikke på laurbærrene – invester i dit drømmesoveværelse med denne fantastiske seng.

Scroll to Top