vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lysegrå

5.639 kr.

Oplev den ultimative luksus med vores elegante kontinentalseng i fløjl. Nyd komforten, den smukke lysegrå farve og den perfekte størrelse på 200×200 cm. Skab drømmende nætter for dig selv med dette uimodståelige valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917073 Kategori:

Tag en drømmeagtig tur til soveværelseshimlen med vores eksklusive og luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en fortryllende lysegrå farve. Denne seng er skabt til at give dig den mest behagelige og beroligende søvnoplevelse nogensinde.

Forestil dig at synke ned i det bløde og luksuriøse fløjlsstof, der omgiver sengen. Fløjl er kendt for sit tætte og jævne væv, der giver en utrolig blød fornemmelse. Så snart du ligger på denne seng, vil du blive indhyllet i en behagelig og afslappende følelse.

Nyd den fulde komfort og støtte med den praktiske justerbare sengegavl. Du kan nemt tilpasse højden af sengegavlen, så den passer perfekt til din krop og til dine behov. Det betyder, at du kan få den bedste rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer effektivt støj og bevægelse, når du vender og drejer dig om natten. Du vil opleve en fantastisk støtte og komfort på denne mellemhårde madras, der er ideel til dem, der sover på maven.

For at sikre den bedst mulige komfort og hygiejne er madrassen udstyret med en hudvenlig topmadras. Med dens slidstærke og behagelige stofbetræk kan du være sikker på, at din søvnoplevelse bliver dejlig og behagelig.

Men det er ikke alt – denne kontinentalseng kommer også med en multifunktionel bænk i samme fløjlstof, som kan bruges enten som ekstra siddepladser eller endda som en bænk ved fodenden af sengen.

Så tag imod denne fantastiske mulighed for at opleve ultimativ komfort, stil og elegance i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl. Oplev en drømmende søvn og vågn op med fornyet energi hver morgen. Vælg det bedste for din søvn – vælg vores kontinentalseng.

Scroll to Top