vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lysegrå

2.970 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl lysegrå. Perfekt til en god nats søvn og stilfuldt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917079 Kategori:

Drømmer du om den ultimative soveoplevelse? Så vil denne vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå helt sikkert overskride dine forventninger. Med sin elegante fløjlstextur og luksuriøse udseende vil denne kontinentalseng ikke kun forvandle dit soveværelse, men også sikre dig en uovertruffen komfort.

Lad os starte med fløjlsmaterialet, der er kendt for sin blødhed og jævne struktur. Denne seng er helt indhyllet i blød fløjl, der indbyder til en behagelig søvnoplevelse. Du vil elske at røre ved det og føle dig omfavnet af luksus.

Men denne kontinentalseng er mere end bare udseendet og materialet. Den leverer også praktisk funktionalitet. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Uanset om du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm, vil den fremragende rygstøtte gøre din oplevelse endnu bedre.

Madrasen er udstyret med kvalitetsfulde pocketfjedre, der er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsform perfekt. Du vil opdage, at denne madras effektivt absorberer støj og bevægelse, så du kan nyde en uforstyrret søvn. Den mellemhårde støtte er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at sikre ekstra komfort er der også en hudvenlig topmadras inkluderet. Den er lavet af blødt og slidstærkt stof og tilføjer en ekstra lag af blødhed og støtte til din søvnoplevelse.

Men denne kontinentalseng er mere end bare en seng. Den kommer også med en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en praktisk sengebænk ved fodenden. Så du får ikke kun en seng, men også et alsidigt møbel, der passer perfekt til dit rum.

Bemærk, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet, af hygiejniske årsager.

Gør dine drømme til virkelighed med denne vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Lad komfort og stil smelte sammen og skabe den perfekte atmosfære for en god nats søvn. Din søvn vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top