vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrå

2.865 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl. En drømmende søvnoplevelse venter på dig. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917103 Kategori:

Nyd en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Sengen er designet til at tilbyde den maksimale afslapning og den bedste nattesøvn, du kan forestille dig.

Sengen er indhyllet i blød fløjl, der med sin tætte og jævne struktur skaber en eksklusiv følelse. Stoffet er behageligt at røre ved og giver en ekstra dimension af komfort.

Den praktiske justerbare sengegavl tilbyder fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Du kan tilpasse sengegavlen efter din behov og nyde den perfekte vinkel.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en god holdbarhed og tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer effektivt stød og støj, der opstår, når du vender og drejer dig om natten.

Madrassen tilbyder den perfekte mellemliggende fasthed, hvilket gør den ideel til de, der sover på maven. Den giver en yderst stabil og komfortabel støtte til din krop.

Med den inkluderede hudvenlige topmadras får du en beskyttende madrasovertræk, der føles blød og behagelig. Topmadrassen tilføjer også ekstra polstring og komfort til din soveoplevelse.

Den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en praktisk sengebænk ved fodenden. Den tilføjer et stilfuldt og praktisk element til dit soveværelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er lavet af kvalitetsmaterialer, herunder fløjl (100% polyester), krydsfiner og konstrueret træ. Sengen måler 203 x 80 x 118/128 cm (L x B x H).

Madrasen er lavet af fløjl (100% polyester) og har pocketfjedre og skum som fyld. Den måler 80 x 200 x 20 cm (B x L x H).

Topmadrassen er lavet af stof (100% polyester) og fyldt med skum. Den måler 80 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Bænken er lavet af fløjl (100% polyester), krydsfiner og konstrueret træ. Den måler 70 x 30 x 30 cm (B x D x H).

Vores pakke indeholder en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og en bænk. Du vil også modtage en brugermanual, der gør monteringen let og enkel.

Invester i din komfort og søvnkvalitet med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå. Du vil få en dyb og afslappende søvn, der giver dig energi til dagen.

Scroll to Top