vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå

5.014 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng i mørkegrå fløjl. Perfekt til en god nats søvn og en stilfuld indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917237 Kategori:

Drøm dig væk til et soverum fyldt med elegance og komfort med vores vidunderlige kontinentalseng. Lad mig fortælle dig, hvorfor denne seng vil være det perfekte tilføjelse til dit hjem.

Sengen er betrukket med luksuriøs, blød fløjl i en smuk mørkegrå farve. Fløjl er kendt for dets blødhed og jævne struktur, der indbyder til berøring og lader dig føle dig omfavnet i ren komfort. Du vil uden tvivl elske den behagelige fornemmelse af dette eksklusive materiale.

Vores kontinentalseng er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov. Den giver ikke kun en sublim rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen, men tilføjer også et strejf af elegance til din soveoase.

For at sikre dig den bedst mulige søvn har vi inkluderet en madras med pocketfjedre. Disse fjedre er lavet af høj kvalitet og giver enestående holdbarhed samt imponerende tilpasningsevne. De absorberer effektivt bevægelsens stød og støj, så du kan nyde en uberørt og uforstyrret søvn.

Madrassen tilbyder medium-firm støtte, der sikrer øget stabilitet uden at gå på kompromis med din komfort. Den er særligt designet til dem, der foretrækker at sove på maven, og garanterer en behagelig og afslappende nattesøvn hver nat.

Vores kontinentalseng kommer også med en hudvenlig topmadras, der er perfekt til ekstra beskyttelse og endnu mere komfort. Topmadrassen er lavet af blødt og holdbart materiale, der er skånsomt mod din hud og giver en luksuriøs oplevelse, når du ligger i sengen.

Men det er ikke alt – denne fantastiske seng har en ekstra bonusfunktion. Den medfølgende bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller endda som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen. Den er ikke bare praktisk, men tilføjer også et strejf af stil til ethvert rum.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Vi sørger altid for at medfølge en brugermanual, der gør monteringen af sengen til en leg.

Lad os nu tage et kig på detaljerne: Sengen er i en smuk mørkegrå farve og er lavet af fløjl (100% polyester), krydsfiner og konstrueret træ. Målene er 203 x 160 x 118/128 cm (L x B x H).

Madrassen er også i mørkegrå og hvide farver og er lavet af fløjl (100% polyester), pocketfjedre og skum. Målene er 160 x 200 x 20 cm (B x L x H).

Topmadrassen er hvid og er lavet af stof (100% polyester) og skum. Mål: 160 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Bænken er mørkegrå og lavet af fløjl (100% polyester), krydsfiner og konstrueret træ. Målene er 100 x 30 x 30 cm (B x D x H).

Lad vores kontinentalseng med madras i fløjl mørkegrå være dit ultimative fristed af komfort og stil. Du fortjener kun det bedste for din søvn, og denne seng vil helt sikkert overgå dine forventninger.

Scroll to Top