vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkegrå

5.874 kr.

Få en luksuriøs og stilfuld nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkegrå. Oplev maksimal komfort og elegance hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918031 Kategori:

Drømmer du om den ultimative komfort og en god nattesøvn? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl det perfekte valg for dig. Med dette vidunderlige møbel kan du skabe en oase af afslapning i dit eget soveværelse.

Vores kontinentalseng er betrukket med blødt og luksuriøst fløjlstof, der er kendt for sin behagelige tekstur. Det tætte væv og jævne fibre skaber en overflade, der er dejlig blød at røre ved. Glem alle bekymringer og glæd dig til at fordybe dig i ren komfort.

Et af de særlige kendetegn ved vores kontinentalseng er den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Denne funktion giver en fremragende rygstøtte, når du ønsker at nyde en god bog eller se fjernsyn i sengen. Du kan tilpasse sengen, så den passer perfekt til dine individuelle behov.

Madrasen, der følger med, er udstyret med kvalitetsfyld af pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres ekstreme holdbarhed og tilpasningsevne. De er i stand til at absorbere stød og støj, når du bevæger dig i søvne og sikrer en rolig nats søvn uden forstyrrelser. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver optimal stabilitet og passer perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Derudover har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der beskytter madrassen og øger komforten endnu mere. Topmadrassen er lavet af blødt stof og fyldt med behageligt skum, der giver ekstra polstring og støtte.

Vores kontinentalseng er ikke kun en seng, men en multifunktionel møbel, der også kan bruges som en bænk. Denne bænk kan give ekstra siddepladser i dit hjem eller kan placeres ved fodenden af sengen som en smuk og praktisk tilføjelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi ønsker at sikre den allerbedste kvalitet og renlighed til vores kunder.

Sengen er lavet af fløjl (100% polyester), krydsfinér og konstrueret træ og måler 203 x 200 x 118/128 cm (L x B x H). Madrassen er også i fløjl (100% polyester) og måler 100 x 200 x 20 cm (B x L x H). Topmadrassen er lavet af blødt stof (100% polyester) og fyldt med skum. Den måler 200 x 200 x 5 cm (B x L x H). Bænken er lavet af fløjl (100% polyester), krydsfinér og konstrueret træ og måler 100 x 30 x 30 cm (B x D x H).

Tag springet mod en bedre søvnoplevelse og invester i vores vidunderlige kontinentalseng med madras i fløjl. Din krop og sind vil takke dig for det.

Scroll to Top