vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl lysegrå

3.268 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse fløjl i lysegrå farve vil tilføje elegance til dit soveværelse. Størrelse: 90×190 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918065 Kategori:

Drøm sødt og lev livet til fulde med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl lysegrå. Det er ikke bare en almindelig seng, det er et stykke kunst, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant og luksuriøst fristed.

Vores kontinentalseng er designet til at give dig den ultimative komfort og afslapning. Den bløde fløjl, der dækker sengen, er ikke kun behagelig at røre ved, men det tilføjer også en sofistikeret og elegant atmosfære til dit rum. Du kan nu sove som royalty hver nat.

Den medfølgende sengegavl er ikke kun et stilfuldt tilbehør, men den kan også tilpasses i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du har brug for det. Perfekt til hyggelige læsestunder eller maraton-afsnit af dine yndlingsserier.

Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød for at sikre en rolig og uforstyrret nattesøvn. Den mellemhårde støtte er ideel til mave-sovende, da den giver den nødvendige stabilitet uden at gå på kompromis med komforten. Godt for både krop og sind.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig og slidstærk, men den tilføjer også en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse. Og som en bonus kan den multifunktionelle bænk bruges som ekstra siddepladser eller endda som en charmerende sengebænk ved fodenden.

Lad os ikke glemme praktikaliteten: hver del af sengen er nem at montere takket være den medfølgende brugermanual. Og for at sikre din tilfredshed beder vi dig venligst om at bemærke, at madrassen ikke kan returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet, af hygiejniske årsager.

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl lysegrå kan du sove som en drøm og opleve ægte luksus, hver gang du lægger dig til ro. Søvnens kraft er magisk, og det er på tide, at du oplever det selv. Køb vores seng i dag og lad dine drømme blive til virkelighed.

Scroll to Top