vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

3.392 kr.

Få luksus og komfort i dit soveværelse med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Den fløjlsbløde lysegrå farve og den ekstra tykke madras sikrer en god nattesøvn. Skab den perfekte oase af velvære med denne seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335945457 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn fyldt med luksus og komfort? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå lige noget for dig. Denne kontinentalseng sikrer dig maksimal afslapning og en utrolig behagelig søvnoplevelse.

Vi har valgt fløjl som det bløde og luksuriøse stof til vores seng. Fløjl er kendt for dets tætte og jævne fibre, der gør det dejligt blødt at røre ved. Du vil elske den behagelige fornemmelse af fløjlsstoffet mod din hud.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov. Det giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se fjernsyn. Du kan skabe den perfekte position og nyde øjeblikke af ren komfort.

Madrasen i vores kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre. Disse individuelle fjedre er kendt for deres høje kvalitet og giver sengen optimal holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. De absorbere støj og stød, der kan opstå, når du vender og drejer dig og sikrer dig en uforstyrret søvn.

Med en mellemhård støtte tilbyder vores madras den perfekte stabilitet og den rigtige fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Det gør madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

En hudvenlig topmadras er også inkluderet i vores kontinentalseng. Denne madrasbeskytter har et slidstærkt stofbetræk, der både er behageligt og skånsomt for din hud. En ekstra bonus er, at topmadrassen er nem at rengøre.

For at gøre vores kontinentalseng endnu mere alsidig, har vi inkluderet en multifunktionel bænk. Denne bænk kan bruges som ekstra siddepladser i dit hjem eller som en sengebænk ved fodenden. Du kan tilpasse den til dine behov og skabe den perfekte indretning.

Så hvad venter du på? Gør drømmen om en god nattesøvn til virkelighed med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Alt hvad du behøver for nem montering er inkluderet i pakken.

Forkæl dig selv med vores elegante kontinentalseng i fløjl lysegrå. Din nattesøvn fortjener kun det bedste.

Scroll to Top