vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå

3.819 kr.

Få drømmesøvn og stilfuldt design med vidaXL kontinentalsengen. Den har indbygget LED-lys og en luksuriøs mørkegrå stofbeklædning. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335946374 Kategori:

Lad din søvn blive forvandlet til en luksuriøs oplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrå stofbeklædning. Denne seng vil ikke kun være et blikfang i dit soveværelse, men den vil også give dig den bedste nattesøvn nogensinde.

Den slidstærke stofbeklædning har et enkelt og rent look, samtidig med at den er åndbar og har lang holdbarhed. Med den justerbare sengegavl kan du finde den optimale rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse en spændende bog eller se tv.

Lys op i mørket med den farverige LED-strip, der er indbygget i sengen. Skab en hyggelig atmosfære og skift farve efter humør eller efter behov. Denne funktion vil virkelig sætte prikken over i’et i dit soveværelse.

Vores kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet og optimal tilpasningsevne. De individuelle pocketfjedre absorberer effektivt støj og bevægelser, hvilket giver dig en fredfyldt og uforstyrret søvn.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof og tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse. Den er blød og behagelig at ligge på, og det slidstærke betræk sikrer, at den holder i lang tid.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Du kan dog klippe den del af madrassen, der har et saksesymbol, og USB-delen vil fortsat fungere som før.

Vores kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til nem montering, og en brugermanual er inkluderet. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Giv dig selv den bedste søvn, du fortjener, og skab en oase af ro og afslapning i dit soveværelse.

Scroll to Top