vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkegrå

3.177 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores eksklusive kontinentalseng. Den perfekte kombination af stil, kvalitet og en unik soveoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335912755 Kategori:

Vil du opleve forvandlingen af din søvnkvalitet? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras det perfekte valg for dig. Denne fantastiske seng er designet til at tilbyde dig maksimal afslapning og en god nattesøvn.

Med sit enkle og rene look er denne seng ikke kun æstetisk tiltalende, men også slidstærk og åndbar. Stoffet er behageligt mod huden og sikrer, at du føler dig godt tilpas i løbet af hele natten.

Vores kontinentalseng kommer også med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Denne unikke funktion giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en spændende bog eller se dine yndlingsfilm.

En af de vigtigste faktorer i en seng er madrassen, og vores kontinentalseng imponerer med en madras med pocketfjedre. Disse indbyggede, individuelle pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet, og de sikrer ikke kun langvarig holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne. Med deres evne til at absorbere støj og stød, garanterer de dig en helt rolig søvn uden forstyrrelser.

Madrassen i vores kontinentalseng er mellemhård, hvilket giver dig øget stabilitet samt den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Denne madras er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og derved sikrer en nat med optimal hvile.

Med i pakken følger også en hudvenlig topmadras, der er perfekt til at beskytte din madras og give dig ekstra komfort. Dette bløde og behagelige betræk er både slidstærkt og hudvenligt og er designet til at gøre din søvnoplevelse endnu bedre.

Men vores kontinentalseng er ikke kun begrænset til at være en seng. Den inkluderer også en multifunktionel bænk, som kan bruges til ekstra siddepladser i dit hjem eller endda som en sengebænk ved fodenden af sengen. Dette giver dig fleksibilitet og en ekstra dimension til dit soveværelse.

Bemærk: For din hygiejne kan madrassen desværre ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil elske denne seng lige fra det øjeblik, du modtager den.

Så giv din søvn en opgradering og invester i vores vidaXL kontinentalseng med madras i dag. Den kommer med nem montering og brugermanual for din bekvemmelighed. Vores seng er lavet af holdbare materialer såsom stof, krydsfiner og konstrueret træ og er designet til at give dig mange års fornøjelse.

Forkæl dig selv og oplev den ultimative soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Din drømmesøvn begynder lige her.

Scroll to Top