vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkegrå

3.349 kr.

Få himmelsk komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng. Den perfekte kombination af støtte og æstetik for en naturlig søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335912786 Kategori:

Få den bedste nattesøvn i denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Den er skabt med det formål at give dig den ultimative afslapning og en fremragende søvn.

Det slidstærke stof, der omslutter sengen, er ikke bare smukt at se på med sit enkle og stilrene udseende, det er også åndbart og kan modstå daglig brug uden problemer.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer præcist til dine behov. Dette giver dig en fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen, der følger med, er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer en lang levetid og en perfekt tilpasning til din krop. Du vil opleve, at de effektivt absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten.

Med en mellemhård støtte vil denne madras give dig den rette stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den er velegnet til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt stofbetræk, der både er slidstærkt og behageligt. Du vil elske følelsen af blødheden og komforten, når du lægger dig til at sove.

Men det er ikke alt – denne fantastiske seng leveres også med en multifunktionel bænk. Den kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem og kan endda bruges som en sengebænk ved fodenden.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller er blevet fjernet. Men frygt ikke, hver pakke indeholder en brugermanual, der gør monteringen hurtig og nem.

Skab dit eget private tilflugtssted med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Bestil den i dag og oplev den bedste søvn i dit liv.

Scroll to Top