vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkegrå

3.268 kr.

Få fantastisk komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Med en luksuriøs madras og smukt mørkegråt stof, er denne seng den perfekte kombination af form og funktion.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335912817 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og total afslapning? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof lige noget for dig. Med sit enkle og rene look passer den perfekt ind i enhver indretning, samtidig med at den tilbyder maksimal komfort og holdbarhed.

Den justerbare sengegavl giver dig den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan endda tilpasse højden efter dine behov. Selve madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en behagelig og tilpasningsdygtig soveoplevelse. Pocketfjedrene absorberer støj og stød og minimerer forstyrrelser fra bevægelser om natten.

Med sin mellemhårde støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver både stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med den rigtige fasthed. Den medfølgende topmadras, med et hudvenligt stofbetræk, tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng har endnu en overraskelse i ærmet. En multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddepladser eller endda som en sengebænk ved fodenden af sengen. Den tilføjer en ekstra dimension til din soveoplevelse og giver dig endnu flere anvendelsesmuligheder i dit hjem.

Bemærk, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Du behøver dog ikke at bekymre dig om montering, da hvert produkt kommer med en brugervenlig vejledning.

Med en sengeramme i mørkegrå stof, dimensioner på 203 x 100 x 118/128 cm (L x B x H) og en madras på 100 x 200 x 20 cm (B x L x H), vil denne kontinentalseng være en stilfuld tilføjelse til dit soveværelse. Pakken indeholder også en topmadras i hvid og en praktisk bænk.

Giv dig selv en fantastisk søvnoplevelse og tilføj et strejf af elegance til dit hjem med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof. Din krop vil takke dig for det.

Scroll to Top