vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

4.952 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse madras og elegante stofdesign giver dig en drømmenat hver gang.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335912855 Kategori:

Oplev den ultimative afslapning og en forbedret søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Denne seng er ikke kun et praktisk møbel, men også et æstetisk fornøjelsepunkt i dit soveværelse.

Det slidstærke stof i enkel og ren lysegrå farve giver ikke kun sengen et stilfuldt udseende, men det er også åndbart og holdbart. Så du kan nyde den komfort og kvalitet i mange år fremover.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se din yndlingsserie på tv. Du kan tilpasse sengegavlen i henhold til din foretrukne højde og opnå optimal komfort.

Den medfølgende madras er fuldt udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun maksimal holdbarhed, men også en tilpassende støtte til din krop. De reducerer støj og absorberer chok, når du bevæger dig i sengen. Madrassen har en mellemfast støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven eller ønsker ekstra stabilitet.

Med en hudvenlig topmadras er din komfort i fokus. Den bløde overflade er behagelig mod huden og sikrer en dyb og rolig søvn gennem natten.

Denne multifunktionelle seng leveres også med en praktisk bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men med vores brugermanual er montering let og problemfri.

Forkæl dig selv med den ultimative soveoplevelse ved at erhverve vores vidaXL kontinentalseng med madras i lysegråt stof. Lad den forvandle dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted og nyd den bedste søvn i dit liv.

Scroll to Top