vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof mørkegrå

4.874 kr.

Oplev ultimat luksus i din egen seng med vores eksklusive kontinentalseng. Skræddersyet komfort og stil i mørkegråt stof. Få din bedste søvn nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335912879 Kategori:

Få en god nattesøvn i vores fantastiske kontinentalseng. Den er skabt til at maksimere din afslapning og sikre en dyb og forfriskende søvn. Med sit enkle og elegante design vil denne seng med mørkegråt stof tilføje stil til ethvert soveværelse.

Den slidstærke stofbeklædning er både åndbar og modstandsdygtig, hvilket sikrer dig en behagelig nattesøvn i lang tid fremover. Sengens praktiske sengegavl kan justeres efter behov, og giver optimal rygstøtte, når du ønsker at læse eller se fjernsyn i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og bevægelser. Disse pocketfjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at absorbere stød og støj, hvilket sikrer en forstyrrelsesfri søvn. Med en mellemhård støtte er madrassen perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

En hudvenlig topmadras medfølger også i pakken. Denne topmadras er blød og behagelig, og beskytter samtidig madrassen mod snavs og slid. Du vil føle dig ekstra luksuriøs og veltilpas, når du lægger dig til rette på denne topmadras.

Men det stopper ikke der. Du får også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller som en dekorativ sengebænk ved fodenden af sengen. Denne bænk er både elegant og praktisk.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. For din bekvemmelighed leveres alle dele med en brugervenlig monteringsvejledning.

Giv dit soveværelse et løft med denne fantastiske kontinentalseng. Så sørg for at forkæle dig selv med en god nattesøvn og vågn veludhvilet op hver morgen.

Scroll to Top