vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

5.324 kr.

Oplev den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse hver nat. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913676 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn og en behagelig hvile? Look no further. Med vidaXL kontinentalsengen 160×200 cm i lys grå farve kan du opnå netop det. Denne seng er ikke kun et smukt og stilfuldt møbel, men den tilbyder også maksimal afslapning og en god søvnoplevelse.

Stoffet på sengen er både slidstærkt og åndbart med et enkelt og rent look. Du kan trække vejret let og roligt, og sengen vil holde i lang tid uden at miste sit elegante udseende.

Sengens sengegavl kan justeres i højden efter behov. Den giver en fantastisk støtte til ryggen, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Skab dit eget komfortable og hyggelige hjørne uden besvær.

Madrasen er udstyret med avancerede pocketfjedre, der er kendt for deres ekstremt høje kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun holdbarhed, men tilpasser sig også perfekt til din krop, når du sover. Du vil opleve en stille og rolig søvn uden at blive forstyrret af støj eller bevægelser fra din partner.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Uanset om du foretrækker at sove på maven, ryggen eller siden, vil du få den rette støtte, der hjælper dig med at opnå en sund kropsholdning igennem hele natten.

Topmadrassen er både hudvenlig og slidstærk med et blødt stofbetræk. Du vil opleve ultimativ komfort, når du hviler dig på denne topmadras.

Men sengen er ikke kun funktionel som en soveplads. Den medfølgende bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden. Du vil elske dens alsidighed og stilfulde udseende.

Denne kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør monteringen enkel og problemfri. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Livet er for kort til dårlig søvn. Så forkæl dig selv med denne vidaXL kontinentalseng i lysegrå, og lad dine drømme blomstre.

Scroll to Top