vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

5.621 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse hver nat med vores eksklusive kontinentalseng. Den ekstra store madras og det elegante sorte stof giver dig den ultimative søvnkomfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335913740 Kategori:

Få en god nattesøvn og nyd maksimal afslapning med vores imponerende vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort. Denne seng er ikke bare et møbel, den er en oase af komfort og velvære, der vil forvandle dit soveværelse til en sanselig oplevelse.

Lad os starte med stoffet – et slidstærkt, åndbart stof i en elegant sort farve. Udover at se fantastisk ud er det også behageligt at røre ved og holder sig pænt i lang tid. Det er den perfekte kombination af stil og holdbarhed.

Sengen er også udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Dette er ikke bare en seng, det er et fuldt funktionelt møbel, der tager hensyn til din komfort og behov.

Men det er ikke alt – den medfølgende madras er noget helt særligt. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet og tilpasningsdygtighed. Disse fjedre absorberer støj og stød fra dine bevægelser og giver dig en rolig og uforstyrret søvn.

Madrassen tilbyder også en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du får den perfekte kombination af stabilitet og komfort, der sikrer dig en god nats søvn hver eneste gang.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale og giver ekstra komfort og blødhed. Du får den ultimative luksusoplevelse med denne topmadras, der fuldender sengens elegante design og øger din soveoplevelse.

Og som en ekstra bonus får du også en multifunktionel bænk med i pakken. Denne bænk kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden af sengen. Den tilføjer en ekstra dimension til din indretning og giver dig endnu mere funktionalitet.

Gælder for alle vores produkter skal du være opmærksom på, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen bliver åbnet eller fjernet. Vores produkter kommer med en brugervenlig vejledning, der sikrer en nem og problemfri montering.

Så hvorfor nøjes med en almindelig seng, når du kan have en vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort? Giv dig selv den ultimative soveoplevelse og tag skridtet mod en dyb og afslappende søvn. Bestil vores seng i dag og lad din søvn blive forvandlet til en daglig luksusoplevelse.

Scroll to Top