vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl mørkegrå

3.142 kr.

Oplev himmelsk komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Med sin fløjlsbløde overflade og perfekte størrelse er den perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918095 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse:

Drøm sødt og vågn frisk hver eneste dag med vores fortryllende vidaXL kontinentalseng med madras. Denne elegante seng tilbyder ikke kun maksimal komfort, men tilføjer også et strejf af luksus til dit soveværelse.

Den bløde fløjl, der smyger sig omkring sengen, er ikke kun behagelig at røre ved, men den tilføjer også sofistikering og stil til enhver indretning. Fløjlstoffet er kendt for sin tæthed og jævne struktur, hvilket sikrer en behagelig overflade at hvile på.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at give den perfekte rygstøtte, når du læser en god bog eller ser fjernsyn. Du kan nyde komforten og bevægelsesfriheden takket være de indbyggede, individuelle pocketfjedre i madrassen. Disse fjedre har enestående støddæmpningsevne og holder støjen minimal, så du får en uforstyrret søvn.

Madrassen er designet til at give mellemhård støtte, hvilket gør den ideel til mave-sovende. Den giver dig den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen er hudvenlig og ekstra blød, hvilket tilføjer et ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Men sengen er ikke blot kun en seng. Den multifunktionelle bænk, der følger med, kan bruges som ekstra siddepladser eller som en elegant sengebænk ved fodenden. Sengen er nem at montere med den medfølgende brugermanual.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Dens stilfulde design og komfortable funktioner sikrer, at du får en god nats søvn og starter hver dag frisk og veludhvilet. Bestil denne fantastiske seng i dag og lad din søvn blive forvandlet til en drøm.

Scroll to Top