vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

3.361 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Den stilfulde fløjl lysegrå madras giver en behagelig søvnoplevelse. Gør dit soveværelse til et stilfuldt og afslappende paradis med denne eksklusive seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918100 Kategori:

Drømmer du om en dyb og afslappende søvn? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras på 100×200 cm noget for dig. Denne elegante seng giver dig ultimativ komfort og en søvnoplevelse i topklasse.

Det bløde og luksuriøse fløjlstof skaber en behagelig berøring og en fornemmelse af ren forkælelse. Med justérbar sengegavl kan du tilpasse den perfekte rygstøtte til dine behov – det er optimalt, når du vil læse eller se tv i sengen.

Madrasen med pocketfjedre er af allerhøjeste kvalitet og sikrer enestående holdbarhed og tilpasningsevne. Disse individuelle fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig om natten. Mellemhård støtte giver stabilitet og komfort i perfekt harmoni – ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke blot blød og behagelig, men også venlig mod din hud. Den slidstærke betræk gør den ekstra komfortabel.

Denne kontinentalseng er ikke kun til soveværelset – den multifunktionelle bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en stilfuld sengegavl ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Der medfølger en brugermanual til nem montering.

Forny dit soveværelse med livlige og drømmende nætter i vores elegante lysegrå kontinentalseng. Bestil den i dag og opgrader din søvnoplevelse til det næste niveau.

Scroll to Top