vidaXL kontinentalseng 120×200 cm fløjl lyserød

4.031 kr.

Få en ultimativ komfortoplevelse i luksus lyserød fløjl med vores eksklusive kontinentalseng. Perfekt til dit drømmesovende rum.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918134 Kategori:

Lad dine drømme flyve frit med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng 120×200 cm i en fortryllende lyserød fløjl.

Skabt til at levere en oplevelse af ultimativ komfort og luksus, er denne kontinentalseng det perfekte valg til den bedste nattesøvn. Hyld dig selv i blødheden af fløjl, et luksuriøst stof med tætte og jævne fibre, der vil fortrylle dig ved første berøring.

Sørg for at få den perfekte støtte til ryggen med det justerbare sengegærde, der kan tilpasses efter dit behov. Med denne sengegavl kan du nyde øjeblikke af ren afslapning, når du læser en god bog eller ser dine yndlingsfilm og serier i sengen.

Vores madras med indbyggede pocketfjedre er kendt for sin usædvanligt høje kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke blot langvarig holdbarhed, men absorberer også støj og stød, der kan opstå under søvnens bevægelser.

Denne mellemhårde madras giver dig den helt rigtige mængde stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende din soveoplevelse har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er lavet af slidstærkt materiale og tilbyder en blød og behagelig overflade.

Men vores kontinentalseng tilbyder mere end bare en god nats søvn. Med den multifunktionelle bænk kan du skabe ekstra siddepladser i dit hjem eller bruge den som en elegant sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores lyserøde fløjlskontinentalseng er lavet af holdbart fløjlsmateriale (100% polyester) og er designet til at imponere med sit fantastiske udseende. Sengens mål er 203 x 120 x 118/128 cm (L x B x H).

Inkluderet er også en matchende lyserød og hvid madras (120 x 200 x 20 cm) med pocketfjedre og skumfyld samt en hvid topmadras (120 x 200 x 5 cm) med skumfyld.

Tilføj et strejf af elegance til dit soveværelse med vores lyserøde fløjl kontinentalseng og oplev ægte luksus og komfort, der vil forvandle dine drømme til virkelighed.

Scroll to Top