vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

3.249 kr.

Oplev luksuriøs komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Den stilfulde lysegrå fløjlsbetrukne madras tilbyder den perfekte kombination af stil og afslapning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918298 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn fyldt med luksus og komfort? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå lige det, du har brug for. Denne seng er designet til at tilbyde dig maksimal afslapning og en dyb søvnoplevelse.

Det bløde og luksuriøse fløjlsmateriale er kendt for dets tætte og jævne fibre, der er både behagelige at røre ved og se på. Sengegavlen kan justeres i højden efter dine behov og giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Med den indbyggede madras med pocketfjedre får du en høj kvalitet og holdbarhed, samt en fantastisk tilpasningsevne. Pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, når du drejer dig i søvne. Madrassen tilbyder også mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men den tilføjer også en ekstra komfortabel lag til din søvnoplevelse. Den kan også bruges som en multifunktionel bænk, der tilbyder ekstra siddepladser eller kan placeres ved fodenden som en sengebænk.

Denne kontinentalseng er ikke kun et symbol på luksus og komfort, men den tilføjer også et elegant strejf til dit soveværelse med sin lysegrå farve og fløjlsmateriale. Vælg denne seng, og du vil vågne op føle dig forfrisket, udhvilet og klar til at erobrer dagen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Hvert produkt kommer med en brugermanual, der gør monteringen nem og problemfri.

Mål:
– Seng: 203 x 100 x 118/128 cm (L x B x H)
– Madras: 100 x 200 x 20 cm (B x L x H)
– Topmadras: 100 x 200 x 5 cm (B x L x H)
– Bænk: 70 x 30 x 30 cm (B x D x H)

Giv dig selv den ultimative søvnoase med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Så sig farvel til søvnløse nætter og goddag til den bedste søvn i dit liv.

Scroll to Top