vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå

5.080 kr.

Oplev en himmelsk søvn med vores eksklusive kontinentalseng. Luksuriøst design, fantastisk komfort og overkommelig pris – Gør din drøm til virkelighed i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910406 Kategori:

Få den bedste søvnoplevelse med vores vidunderlige kontinentalseng med madras i en elegant mørkegrå farve. Denne seng giver dig ikke kun maksimal afslapning, men også en dyb og fredfyldt søvn.

Vores kontinentalseng er beklædt med slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et rent og stilfuldt udseende til sengen, men også sikrer åndbarhed og langvarig holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov og tilbyder samtidig fremragende støtte til din ryg, når du sidder op og slapper af i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere stød og støj, når du bevæger dig i sengen. Denne mellemhårde madras giver den perfekte stabilitet og støtte, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Med vores hudvenlige topmadras får du ekstra komfort og beskyttelse.

Ikke kun er denne seng perfekt til at opnå en fantastisk søvnoplevelse, men den multifunktionelle bænk, der følger med, kan også fungere som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden af sengen.

Bemærk venligst, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Produkterne leveres med en brugermanual, der sikrer nem montering.

Vores kontinentalseng er lavet af slidstærkt polyesterstof, krydsfiner og konstrueret træ. Mål: 203 x 200 x 118/128 cm (L x B x H)

Madrassen har en behagelig mørkegrå og hvid farve og er lavet af 100% polyesterstof. Den er fyldt med pocketfjedre og skum for optimal komfort. Størrelse: 100 x 200 x 20 cm (B x L x H)

Topmadrassen er hvid og har en fantastisk blød skumfyldning, der giver ekstra støtte og komfort til din søvn. Størrelse: 200 x 200 x 5 cm (B x L x H)

Bænken, der følger med, er også beklædt med det samme mørkegrå polyesterstof og har dimensioner på 100 x 30 x 30 cm (B x D x H).

Opgrader dit soveværelse med vores vidunderlige kontinentalseng med madras og oplev en helt ny grad af komfort og søvnkvalitet. Bestil nu og oplev en dyb, afslappende søvn hver nat.

Scroll to Top