vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

3.095 kr.

Oplev det ultimative i komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med en luksuriøs madras og elegant mørkegråt stof er dette det perfekte valg for en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910437 Kategori:

Giv din søvnoplevelse et løft med vores vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå. Denne seng er skabt til at give dig maksimal afslapning og en god nattesøvn. Med sit enkle og stilfulde design passer den perfekt ind i enhver indretning.

Stoffet, som sengen er polstret med, er både åndbart og slidstærkt. Det sikrer, at sengen holder i lang tid og altid ser godt ud. Justerbar sengegavl er en bekvem funktion, der lader dig tilpasse den efter dine behov. Den giver også fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og sikrer en behagelig og støttende soveoplevelse. De absorberer også støj og stød, så du kan sove uforstyrret.

Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel til dem, der foretrækker stabilitet og støtte, samtidig med at de nyder den rette mængde af blødhed og komfort. For at tilføje en ekstra lag af luksus er der også en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at sove på.

Men det er ikke alt. Denne seng har også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen. Det er virkelig et alsidigt stykke møbel, der kan tilføje stil og funktionalitet til dit hjem.

Du skal også bemærke, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men du kan være sikker på, at hver eneste del af dette produkt er af høj kvalitet og kommer med en brugermanual for nem montering.

Så lad os hjælpe dig med at skabe en oase af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå. Din søvn vil aldrig have været bedre.

Scroll to Top