vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

5.558 kr.

Drøm dig væk i komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng i lysegrå stof. Den unikke kombination af elegance, kvalitet og støtte vil sikre dig en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910638 Kategori:

Få en himmelsk nattesøvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng 180×200 cm i lysegrå stof. Denne seng er designet til at give maksimal afslapning og et fantastisk sovemiljø.

Med sit enkle og rene look er sengen lavet af slidstærkt stof, der ikke kun ser godt ud, men også er åndbart og holdbart. Du vil elske den praktiske og justerbare sengegavl, der giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der tilpasser sig din krop perfekt og absorberer eventuelle stød og bevægelser. Denne mellemhårde madras giver øget stabilitet og den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten, og den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Med den medfølgende topmadras får du ekstra komfort og beskyttelse. Den er lavet af hudvenlige materialer og giver dig den blødeste og mest behagelige overflade at sove på.

Men det er ikke alt. Den multifunktionelle bænk er perfekt til at tilføje en ekstra siddeplads i dit hjem eller bruge den som en praktisk sengebænk ved fodenden.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Denne fantastiske seng leveres med en brugermanual for nem og hurtig montering.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng 180×200 cm i lysegrå stof. Bestil i dag og opnå den bedste søvn i dit liv.

Scroll to Top