vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

3.099 kr.

Få en uovertruffen søvnoplevelse med vores kontinentalseng i lysegrå stof. Komfort og stil i perfekt harmoni. Find din drømmeseng nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910677 Kategori:

Vil du opleve den ultimative komfort og afslapning i din søvn? Så er vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå det perfekte valg for dig. Denne fantastiske kontinentalseng vil give dig en luksuriøs og uovertruffen søvnoplevelse, du aldrig vil glemme.

Med dens slidstærke stof i en elegant lysegrå farve får sengen et rent og stilfuldt udseende, der vil pryde ethvert soveværelse. Men det er ikke kun udseendet, der imponerer. Sengen er også åndbar og slidstærk, så den kan holde til mange års brug.

En praktisk sengegavl giver optimal rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsserier. Du kan nemt justere sengegavlens højde efter behov, så du altid har den perfekte støtte.

Det virkelige højdepunkt ved denne kontinentalseng er den medfølgende madras med pocketfjedre. Disse individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser under søvnen. Dette betyder, at du kan nyde en fredelig og uforstyrret søvn hver eneste nat.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dig, der foretrækker at sove på maven. Den giver den nødvendige stabilitet samtidig med, at den bevare din komfort.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og tilbyder yderligere blødhed og komfort under din nattesøvn. Du vil føle dig som om du svæver på en sky.

Men det stopper ikke der. Den medfølgende multifunktionelle bænk kan bruges til ekstra siddepladser i dit hjem eller som en sengebænk ved fodenden af sengen. Denne bænk er ikke kun praktisk, men den tilføjer også et strejf af elegance og stil til din indretning.

Vær opmærksom på, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Med vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå får du ikke kun en seng, men også en uovertruffen søvnoplevelse og en hjælpende hånd til din indretning. Bestil din drømmeseng i dag og vågn op til den bedste version af dig selv hver morgen.

Scroll to Top