vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof mørkegrå

3.042 kr.

Oplev en drømmende komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkegrå stof. Perfekt til en god nats søvn og stilfuldt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910701 Kategori:

Drømmer du også om en god nats søvn? Så er vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm i stof mørkegrå lige noget for dig. Denne seng er designet med ét formål for øje – at give dig den bedste afslapning og en forfriskende søvnoplevelse.

Stoffet på sengen er både slidstærkt og åndbart og tilføjer et elegant touch til din soveværelsesindretning. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver fantastisk rygstøtte, når du sidder op og læser eller ser fjernsyn i sengen.

Sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og ekstraordinære holdbarhed. Disse pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer effektivt stød og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen giver en mellemhård støtte, ideel til dem der foretrækker at sove på maven.

For at sikre den ultimative komfort er sengen udstyret med en hudvenlig og blød topmadras. Den beskytter ikke kun madrassen, men tilføjer også et ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Men det stopper ikke der. Den multifunktionelle bænk i mørkegrå farve kan både bruges som ekstra siddeplads i dit hjem og som sengebænk ved fodenden af sengen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Produktet leveres med en brugermanual for nem montage.

Nu er det endelig tid til at få den søvn, du fortjener, med vidaXL kontinentalsengen med madras 80×200 cm i stof mørkegrå. Gør det til dit eget lille luksuriøse tilflugtssted og lad drømmene flyve frit.

Scroll to Top