vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkegrå

3.156 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med vidaXL kontinentalseng i mørkegråt stof. Din søvn vil aldrig være den samme igen. Opgrader din hvile i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911530 Kategori:

Oplev en himmelsk søvnoplevelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof i mørkegrå. Denne fantastiske seng er nøjagtigt det, du har brug for for at opnå den ultimative afslapning og søvn i komforten af dit eget hjem.

Sengen er beklædt med et slidstærkt stof, der udstråler enkelhed og elegance samtidig med at det tilbyder åndbarhed og langvarig holdbarhed. Med den justerbare sengegavl kan du nemt tilpasse højden for optimal støtte til ryggen, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se fjernsyn.

Toppen af komforten leveres af madrassen med pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og evne til at tilpasse sig din krop. Disse individuelle fjedre sikrer ikke kun øget holdbarhed, men også en effektiv støj- og støddæmpning, når du bevæger dig i sengen. Madrassen tilbyder en medium fasthed, der sikrer stabil støtte og samtidig ikke går på kompromis med komforten – ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at fuldende den ultimative søvnoplevelse er der også en hudvenlig topmadras inkluderet. Denne beskytter ikke kun madrassen, men giver også yderligere blødhed og komfort til din søvn.

Men vores kontinentalseng er mere end bare en seng. Den multifunktionelle bænk, der følger med, kan bruges som ekstra siddeplads eller som praktisk sengebænk ved fodenden. Det er den perfekte løsning til at give en ekstra dimension til dit hjem.

Bemærk venligst, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. For at gøre det nemt og enkelt kommer sengen med en brugermanual for problemfri montering.

Gør din søvn til en virkelig luksuriøs oplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof i mørkegrå. Bestil i dag for at nyde den ultimative komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top