vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

5.441 kr.

Få drømmesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i sort stof. Uovertruffen komfort og stil til den ultimative søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335914763 Kategori:

Leder du efter en kontinentalseng, der både tilbyder maksimal afslapning og en god nattesøvn? Så er vidaXL kontinentalsengen med madras i størrelsen 200×200 cm det perfekte valg for dig.

Denne seng er ikke kun et stilfuldt og enkelt designet møbel, men den er også praktisk og komfortabel. Stoffet på sengen er åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer, at den vil holde i lang tid, samtidig med at den tilføjer et elegant touch til dit soveværelse.

Sengen er udstyret med en justerbar sengegavl, der kan tilpasses til din ønskede højde. Denne funktion giver ikke kun ekstra komfort, men giver også en fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse eller se tv.

Madrasen er udformet med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun langvarig holdbarhed og tilpasningsevne, men de absorberer også støj og stød, når du bevæger dig i sengen. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. På toppen af madrassen finder du en blød og komfortabel madrasbeskytter, der er hudvenlig og slidstærk.

Ikke kun er denne seng fantastisk til din nattesøvn, men den kommer også med en praktisk multifunktionel bænk. Bænken kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem, eller du kan placere den ved fodenden af sengen som en sengebænk.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vær sikker på, at denne kvalitetsseng er let at samle med den inkluderede brugermanual.

Sengen har en farve i sort stof, der består af 100% polyester og konstrueret træ. Dimensionerne er 203 x 200 x 118/128 cm (L x B x H).

Madrasen og topmadrassen leveres også i sort og hvid farve. Madrassen er fremstillet i 100% polyester stof og fyldt med pocketfjedre og skum. Både madrassen og topmadrassen er 100 x 200 x 20 cm (B x L x H) i størrelse.

Bænken har samme farve som sengen og er lavet af stof (100% polyester) og konstrueret træ. Bænkens dimensioner er 100 x 30 x 30 cm (B x D x H).

Pakken indeholder 1 sengeramme, 1 sengegavl, 2 madrasser, 1 topmadras og 1 bænk.

Vælg vidaXL kontinentalsengen med madras 200×200 cm i sort stof og oplev den ultimative komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top