vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm kunstlæder sort

3.309 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng i kunstlæder. Få en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335914798 Kategori:

Drømmer du om den perfekte nattesøvn? Da er denne vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder lige noget for dig. Forbered dig på at opleve ultimativ afslapning og dyb søvn i denne fantastiske seng.

Vi har valgt at bruge slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet til denne seng. Det er ikke bare et smukt materiale, men det er også nemt at rengøre og modstandsdygtigt over for pletter. Med blot en fugtig klud kan du holde sengen flot og skinnende.

Sengens sengegavl er særligt imponerende. Den kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du læser eller ser tv i sengen. Den er ikke kun praktisk, men tilfører også et elegant og luksuriøst udseende til dit soveværelse.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af ypperste kvalitet. Disse indbyggede fjedre vil sikre den bedste støtte og tilpasningsevne, mens de absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret og få den optimale hvile.

Vi har designet madrassen til at have den perfekte mellemhårde støtte, hvilket er ideelt til dem, der sover på maven. Du vil opnå den rette fasthed, samtidig med at komforten bevares.

For at beskytte madrassen og øge komforten yderligere, har vi inkluderet en topmadras, der er hudvenlig og behagelig at sove på. Med dens slidstærke betræk og bløde fyld vil du føle en øjeblikkelig forbedring af din søvnoplevelse.

Men det stopper ikke der. Denne kontinentalseng har en ekstra bonus i form af en multifunktionel bænk. Du kan bruge den som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden. Den tilfører også et elegant touch til dit soveværelse.

Vidste du, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes? Dette skyldes hygiejniske årsager, så sørg for at du ved, hvad du får, når du bestiller denne fantastiske seng.

Senge- og bænkerammen er lavet af robust krydsfiner og konstrueret træ. Kombinationen af sort kunstlæder og træ tilfører en sofistikeret og moderne stil til sengen.

Nyd en fuldendt nattesøvn og en forbedret søvnkvalitet med denne vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Bestil den i dag, og føl dig forvandlet hver eneste morgen.

Scroll to Top