vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm kunstlæder hvid

3.519 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores eksklusive kontinentalseng. Den perfekte kombination af stilfuldt kunstlæder og en himmelsk madras. Sov bedre i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335914799 Kategori:

Optimér din sovende oplevelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Drøm dig væk i luksus og komfort, når du hviler dig på denne stilfulde seng.

Vores kontinentalseng er ikke kun et visuelt mesterværk, men også utroligt slidstærk takket være det høj kvalitets kunstlæder. Det kræver minimal vedligeholdelse, og er nemt at rengøre med en fugtig klud. Den glatte overflade afspejler ægthed og giver et sofistikeret præg til dit soveværelse.

Med den justerbare sengegavl får du ikke kun et æstetisk udseende, men også fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Gavlens højde kan nemt tilpasses efter dine behov for øget komfort.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilbyder fremragende holdbarhed og optimal kropsstøtte. Disse fjedre absorberer effektivt stød og støj, der kan opstå under nattens bevægelser. Den mellemhårde fasthed på madrassen sikrer også perfekt stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for maveliggende sovende.

Forbedr din søvnoplevelse med den bløde og hudvenlige topmadras, der er inkluderet. Denne madrasbeskytter er designet til at øge komforten og bevare madrassens levetid.

Lad os ikke glemme den praktiske multifunktionelle bænk, der følger med. Den fungerer som et stilfuldt tilbehør til dit soveværelse, men kan også bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vi er sikre på, at du vil blive ellevild med denne komplette pakkeløsning.

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder får du en smuk og komfortabel soveoplevelse, der giver dig luksus og ro til at nyde din søvn. Din rejse til drømmeland starter her.

Scroll to Top