vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder sort

3.610 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i kunstlæder. Den perfekte kombination af stil, komfort og holdbarhed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335914833 Kategori:

Vil du gerne opleve en dyb og forfriskende søvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras det perfekte valg for dig. Denne seng garanterer ikke kun maksimal komfort, men tilføjer også et touch af elegance til dit soveværelse.

Denne seng er lavet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der ikke kun er modstandsdygtigt over for pletter, men også let at rengøre. Den glatte overflade giver sengen et luksuriøst udseende og ægte læders skønhed.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne funktion giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen i denne kontinentalseng er lavet med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres yderst høje kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun lang holdbarhed, men tilpasser sig også perfekt til din krop og absorberer støj og stød, når du bevæger dig rundt om natten.

Den mellemhårde støtte, som madrassen tilbyder, giver den perfekte stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Det gør denne seng ideel til dem, der sover på maven.

Vores kontinentalseng inkluderer også en hudvenlig topmadras, der er lavet af blødt og komfortabelt materiale. Topmadrassen fungerer ikke kun som en ekstra beskyttelse for din madras, men forbedrer også din soveoplevelse.

Med denne seng får du også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden af sengen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Bestil vores vidaXL kontinentalseng med madras i dag, og oplev den ultimative komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top