vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort

4.826 kr.

Drømmer du om en god nattesøvn? Få komfort og stil med vores luksuriøse kontinentalseng. Med dens moderne design og kvalitetsmaterialer er den perfekt til en god nats søvn. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882190 Kategori:

Drømmer du om den ultimative nattesøvn? Så er vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort det perfekte valg til dig. Lad os introducere dig for denne fantastiske seng, der tilbyder både maksimal komfort og stil.

Lad os starte med stoffet – det er både enkelt og rent at se på, men vigtigst af alt, så er det åndbart og slidstærkt. Du kan altså nyde en god nattesøvn i mange år fremover, takket være sengens høje kvalitet.

En praktisk funktion ved denne seng er den justerbare sengegavl. Uanset om du vil læse en bog eller se fjernsyn, kan du nemt justere sengegavlen for at få den perfekte rygstøtte. Du behøver ikke længere at slås med puder, denne seng gør det nemt for dig.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og tilpasningsevne. De absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten, hvilket sikrer, at du forbliver uforstyrret og får den bedste søvnoplevelse.

Madrassen har en mellemhård støtte, hvilket gør den ideel til dig, der sover på maven. Du får øget stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Din krop vil takke dig for denne investering i din søvnkvalitet.

En hudvenlig topmadras følger med dette sæt. Topmadrassen er fremstillet af blødt og komfortabelt materiale, der giver ekstra beskyttelse til din madras. Udover at forlænge levetiden for madrassen, tilføjer topmadrassen også en ekstra touch af luksus til din søvnoplevelse.

Vidste du, at denne seng også har en multifunktionel bænk? Denne bænk kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem, eller endda som en sengebænk ved fodenden. Det er en smart og pladsbesparende løsning til ethvert rum.

Glem ikke, at denne seng kommer med en brugermanual, der gør monteringen nem og problemfri. Vi vil dog gerne minde dig om, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes, af hygiejniske årsager.

Så er du klar til at tage din søvnoplevelse til nye højder? Vælg vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof sort og oplev det ultimative inden for komfort og stil.

Scroll to Top