vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof mørkegrå

4.934 kr.

Få den bedste søvn med vores luksuriøse kontinentalseng. Den stilfulde mørkegrå stofmadras og 140×200 cm størrelse sikrer optimal komfort og en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882197 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en god nattesøvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm i mørkegrå stof. Denne eksklusive kontinentalseng er nøje designet til at tilbyde dig uovertruffen afslapning og udhvilelse.

Dyk ned i en verden af luksus med vores slidstærke stoftmateriale. Med sit elegante og rene look bringer sengen ikke kun stil til dit soveværelse, men det åndbare og holdbare stof sikrer også en behagelig søvnoplevelse.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Du kan nyde fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Nyd den ekstraordinære støtte fra madrassen med pocketfjedre. De individuelle pocketfjedre er af højeste kvalitet og tilpasser sig perfekt til din krop, samtidig med at de absorberer lyd og stød. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dig, der sover på maven, og den giver den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk, der er blødt og behageligt. Det giver ekstra beskyttelse til din madras og øger komforten.

Som en ekstra bonus fungerer bænken, der følger med sengen, som et praktisk multifunktionelt møbel. Brug det som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen.

Vores vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm i mørkegrå stof er den ultimative investering i din komfort og velvære. Lad dig fortrylle af en enestående soveoplevelse, og oplev drømmeland på en helt ny måde. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres efter åbning af emballagen af hygiejniske årsager.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at eje en seng i høj kvalitet. Bestil din vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm i mørkegrå stof i dag og nyd den ultimative soveoplevelse lige inden for rækkevidde.

Scroll to Top