vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof sort

5.543 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Den sorte stofmadras i størrelsen 160×200 cm tilføjer en stilfuld elegance til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882229 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og en dyb søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng er skabt til at tilbyde dig god nattesøvn og maksimal afslapning.

Det slidstærke stof har et elegant og rent look og er både åndbart og holdbart. Med den praktiske justerbare sengegavl kan du få den perfekte rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer både holdbarhed og optimal tilpasning. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten.

Madrassen giver en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort. Den er ideel til dem, der sover på maven og ønsker den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er hudvenlig og komfortabel med sit bløde stofbetræk. Den tilføjer et ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng kommer også med en multifunktionel bænk, der kan fungere som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden af sengen.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter fjernelse af emballagen. Produktet leveres med en brugermanual for nem montering.

Skab en stilfuld og komfortabel soveoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof. Gå ikke glip af chancen for at forbedre din søvnkvalitet og forkæle dig selv med denne fantastiske seng. Bestil den i dag.

Scroll to Top