vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof sort

3.291 kr.

Oplev den ultimative komfort med vores luksuriøse kontinentalseng. Den er elegant, holdbar og skabt til en fantastisk nattesøvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335882392 Kategori:

Drømmer du om den ultimative søvnoplevelse? Så skal du tage et kig på vores fantastiske kontinentalseng med madras i sort stof. Denne seng er skabt til at give dig en dyb og afslappende søvn, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med sit enkle og elegante design passer denne kontinentalseng perfekt ind i enhver soveværelseindretning. Det slidstærke stof giver ikke kun et stilfuldt udseende, men det er også åndbart og holdbart, så du kan nyde sengens komfort i mange år fremover.

En praktisk funktion ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, som sikrer en fremragende støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn. Så kan du endelig nyde dit favoritprogram i fuld komfort.

Madrasen i sengen er udstyret med individuelle pocketfjedre, kendt for deres exceptionelle kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer effektivt stød og støj, hvilket sikrer en fredelig og uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder også en medium fasthed, der sikrer optimal stabilitet og komfort. Den er perfekt til dem, der sover på maven eller foretrækker en fastere overflade.

For at forbedre din komfort yderligere er sengen udstyret med en hudvenlig topmadras. Den er lavet af blød og behagelig materiale, der vil give dig en luksuriøs følelse, mens du sover.

Men det stopper ikke her. Som en ekstra bonus kan den tilhørende bænk i sort stof også bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en praktisk sengebænk ved fodenden.

Vi har tænkt på selv de mindste detaljer for at sikre en fantastisk søvnoplevelse. Med vores kontinentalseng får du ikke kun en seng, du får en oase af ro og komfort.

Bemærk: Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Sengen kræver nem montering, men du kan nemt følge vejledningen, der følger med pakken.

Hvad venter du på? Giv dig selv den søvn, du fortjener, med vores kontinentalseng med madras i sort stof. Din drømmenattesøvn er kun et klik væk.

Scroll to Top