vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

3.319 kr.

Oplev en drømmende nattehvile med vores luksuriøse kontinentalseng. Skræddersyet komfort og stil i et smukt lysegråt stof. Gå ikke glip af denne unikke soveoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335883413 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn? Vil du vågne op frisk og veludhvilet hver morgen? Så er denne vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå stof det ultimative valg for dig.

Med sit enkle og stilfulde udseende passer denne kontinentalseng perfekt ind i enhver moderne indretning. Det slidstærke stof giver ikke kun et rent udseende, men det er også åndbart og holdbart. Du kan være sikker på at nyde denne seng i mange år fremover.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng til noget særligt. Den justerbare sengegavl giver ikke kun enestående rygstøtte, men den tilbyder også optimal komfort, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Så glem alt om besværet med puder og andre støtteelementer – denne sengegavl har du brug for.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig kroppen og absorberer støj og stød, når du bevæger dig i søvne. Sidst men ikke mindst, er madrassen mellemfast for øget stabilitet og komfort – perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

For at tilføje en ekstra touch af luksus har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne bløde og komfortable madrasbeskytter gør dine drømme endnu mere behagelige.

Og som om det ikke var nok, fungerer den medfølgende bænk også som en ekstra siddeplads eller endda en sengekant, så du kan få mest muligt ud af din kontinentalseng.

Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Alt i alt er denne vidaXL kontinentalseng med madras den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet. Så vær ikke bange for at drømme stort og invester i den bedste nattesøvn – du fortjener det.

Pakken indeholder:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl
– 1 x madras
– 1 x topmadras
– 1 x bænk

Er du klar til at sove som en dronning eller konge? Vælg vidaXL kontinentalsengen i dag og forvandl dine drømme til virkelighed.

Scroll to Top