vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkegrå

3.202 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i mørkegrå stof. Fantastisk design og enestående kvalitet. Perfekt til en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335883414 Kategori:

Forestil dig at træde ind i soveværelset og blive mødt af den ultimative søvnoase – vidaXL kontinentalsengen med en madras i mørkegråt stof. Denne seng er designet til at give dig den mest fortryllende søvnoplevelse og en følelse af ren luksus.

Stoffet, der omslutter sengen, er ikke kun elegant, men også slidstærkt. Det åndbare materiale sørger for, at du kan sove behageligt og vågne op forfrisket hver morgen. Og hvis du elsker at læse eller se tv i sengen, vil det justerbare sengegærde give dig den perfekte rygstøtte.

Lad os tale om madrassen. Denne seng er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres exceptionelle kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig din krop, absorberer støj og skaber en rolig og uforstyrret søvn. Madrassen har også en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort hele natten. Det er den ideelle madras til dig, der foretrækker at sove på maven.

Og lad os ikke glemme topmadrassen. Denne luksuriøse topmadras er lavet af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod huden. Det giver ekstra komfort og forbedrer din søvnoplevelse.

Men det stopper ikke der. Denne seng kommer også med en multifunktionel bænk. Den kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller placeres ved fodenden af sengen som en elegant sengebænk. Det er den perfekte detalje til at fuldende dit soveværelsesindretning.

Vigtigt at bemærke er, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men du kan være sikker på, at hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering.

Forestil dig den ultimative afslapning og komfort, som denne kontinentalseng kan give dig. Oplev drømmeland som aldrig før med vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkegråt stof. Gør dig klar til en søvnoplevelse ud over det sædvanlige og vær sikker på at vågne op med et smil på læben hver morgen.

Scroll to Top