vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm stof mørkegrå

5.032 kr.

Få luksus og komfort i én pakke med vidaXL kontinentalsengen. Den stilfulde mørkegrå stofmadras og 160×200 cm størrelse sikrer den bedste søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911631 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn og en behagelig hvile? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm i mørkegrå stof lige sagen for dig. Denne seng giver dig den ultimative afslapning og sikrer, at du vågner op frisk og revitaliseret hver morgen.

Med sit elegante og enkle design passer denne seng perfekt ind i enhver moderne indretning. Stoffet er ikke blot smukt at se på, det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer lang levetid og komfort.

Sengen er udstyret med en praktisk justerbar sengegavl, der kan tilpasses efter din personlige præference og giver en fantastisk rygstøtte, når du læser eller ser fjernsyn i sengen.

Madrasen har indbyggede individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres enestående kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig om natten, hvilket sikrer minimal forstyrrelse og en uforstyrret søvn. Madrassen giver en mellemhård støtte, der er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er beklædt med et hudvenligt og slidstærkt stof, der gør den blød og komfortabel at ligge på. Den tilføjer en ekstra luksuriøs fornemmelse, så du virkelig kan nyde din sovende oase.

Men denne seng er ikke kun til søvn. Den medfølgende bænk er multifunktionel og kan bruges som ekstra siddeplads eller som en lille sengebænk ved fodenden af sengen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men du behøver ikke bekymre dig – du får en nem at følge brugermanual med til montering af produktet.

Derfor, hvis du ønsker en seng, der er både smuk, behagelig og funktionel, så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrå stof det ideelle valg for dig. Gør din søvnoplevelse til noget helt særligt.

Scroll to Top