vidaXL kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

5.358 kr.

Få en himmelsk søvn med vores luksuriøse kontinentalseng i lysegråt stof. Komfort, stil og kvalitet i ét. Gør dit soveværelse til et førsteklasses oase.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911661 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Denne seng er skabt til at give dig en dyb og behagelig nattesøvn, så du kan vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

Vi har sikret os, at denne kontinentalseng ikke blot er stilfuld, men også yderst slidstærk. Det enkle og rene look på stoffet skaber en beroligende atmosfære i dit soveværelse. Stoffet er både åndbart og holdbart, så du kan nyde godt af denne seng i mange år fremover.

Med den praktiske justerbare sengegavl kan du tilpasse din siddestilling for ekstra komfort, når du læser en god bog eller ser tv i sengen. Sengegavlen er designet til at give dig den bedste rygstøtte.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig præcist til din krop, og giver både støtte og bevægelsesfrihed. Du kan roligt vende og dreje dig uden at forstyrre din partner. Madrassen har en mellemhård støtte, som giver ekstra stabilitet og komfort.

Topmadrassen er lavet af hudvenlige materialer, der sikrer, at du hviler på en blød og behagelig overflade. Den tillader dig at nyde den ultimative hygge i sengen.

Vores kontinentalseng leveres også med en multifunktionel bænk i samme stilfulde design. Bænken kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men ingen bekymringer, for hver pakke leveres med en brugermanual for nem montering.

Denne kontinentalseng er et perfekt valg til dit soveværelse. Få den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i lysegråt stof. Drømmene venter på dig.

Scroll to Top