vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof mørkegrå

5.457 kr.

Vågn op til ultimativ komfort og stil med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Oplev overlegen søvnkvalitet og en elegant mørkegrå stofbeklædning. Drømmesalg nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911693 Kategori:

Drøm dig væk til en helt ny niveau af komfort med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i en smuk mørkegrå farve. Denne seng er ikke kun et elegant indslag i dit soveværelse, men den er også designet til at give en fuldstændig afslappende og god nattesøvn.

Denne kontinentalseng er udstyret med et slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer enkelthed og elegance til enhver indretning, men også sikrer en åndbar og holdbar overflade. Den praktiske justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den perfekte højde for at opnå optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder din yndlingsbog eller ser fjernsyn.

Madrasen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsform. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen er designet til at give en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er beklædt med en blød og hudvenlig stofbetræk, der tilføjer ekstra komfort til din soveoplevelse. Brug den multifunktionelle bænk som ekstra siddepladser i dit hjem eller som en sengebænk ved fodenden af sengen.

Bemærk: Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning eller fjernelse af emballagen. Inkluderet i pakken er en brugermanual, der gør monteringen af sengen nem og problemfri.

Mål:
– Seng: 203 x 200 x 118/128 cm (L x B x H)
– Madras: 100 x 200 x 20 cm (B x L x H)
– Topmadras: 200 x 200 x 5 cm (B x L x H)
– Bænk: 100 x 30 x 30 cm (B x D x H)

Giv dig selv den ultimative komfort og oplev en fantastisk søvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Søvnen har aldrig været mere behagelig, stilfuld og inspirerende end med denne seng. Bestil den i dag og gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært.

Scroll to Top