vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof sort

5.492 kr.

Få en uovertruffen søvnoplevelse på vidaXL kontinentalsengen med madras. Med sin luksuriøse stofbeklædning og rummelige størrelse på 200×200 cm vil denne sorte seng tage din søvn til nye højder. Prøv den i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911694 Kategori:

Vores vidaXL kontinentalseng med madras er ikke bare en almindelig seng, det er den ultimative oase for din nattesøvn. Med sin stilfulde, sorte stofbeklædning tilføjer denne seng elegance til ethvert soveværelse.

Men det er ikke kun udseendet, der gør denne seng så særlig. Den er også utrolig behagelig takket være madrassen med pocketfjedre, der tilbyder optimal støtte og lethed, når du bevæger dig rundt i sengen. Disse fjedre absorberer støj og stød og sikrer en rolig og afslappende søvn.

Madrassen er designet til at give en mellemfast støtte, der er ideel til mave-sovende. Du vil føle dig stabilt understøttet, samtidig med at komforten bevares. Og med den hudvenlige topmadras, der har et blødt og behageligt stofbetræk, kan du trygt og bekvemt drømme natten væk.

Denne kontinentalseng er ikke blot en seng, den er også en multifunktionel møbel, der inkluderer en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden og giver fantastisk rygstøtte, når du har lyst til at sidde op i sengen og læse en god bog eller se fjernsyn.

Men det stopper ikke her. Vi har også inkluderet en alsidig bænk, som kan bruges som ekstra siddeplads eller som en sengebænk ved fodenden. Den er perfekt til at tilføje et strejf af stil til dit soveværelse.

Denne vidaXL kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual, der gør det nemt at montere den. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Så tag springet og invester i en god nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras. Du vil ikke fortryde det, når du oplever den komfort og luksus, den tilbyder hver nat.

Scroll to Top