vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

3.099 kr.

Få en dyb, luksuriøs og behagelig søvn med vores elegante kontinentalseng. Det bløde stof og den perfekte størrelse gør dette til det perfekte valg. Bestil nu og oplev den ultimative søvnkomfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911700 Kategori:

Få den bedste søvn i denne fantastiske vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Med sit enkle og rene look er denne seng ikke kun et smukt møbel, men også en kilde til ultimativ afslapning og en god nats søvn. Den slidstærke stofkonstruktion er både åndbar og holdbar, så du kan nyde denne seng i mange år fremover.

En af de fantastiske funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Alsidigheden er en vigtig faktor, der gør denne seng til det perfekte valg for en personlig og komfortabel oplevelse.

Denne seng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og stød, når du bevæger dig i løbet af natten. Med en middelhård støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven og ønsker en stabil og komfortabel søvnoplevelse.

Topmadrassen, der følger med, er lavet af hudvenligt stof og tilføjer en ekstra blød og behagelig fornemmelse. Denne madrasbeskytter forbedrer ikke kun komforten, men forlænger også madrassens levetid.

Som en ekstra bonus kan den medfølgende bænk bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden. Den multifunktionelle og stilfulde bænk er det perfekte tilbehør til dit hjem.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men med den medfølgende brugermanual kan du nemt installere denne seng og begynde at nyde en vidunderlig søvnoplevelse.

Skab en oase af afslapning og stil i dit soveværelse med denne vidaXL kontinentalseng. Med dens holdbare konstruktion og komfortable design vil denne seng ikke bare give dig en god søvn, men også tilføje elegance til dit rum. Så hvorfor vente? Bestil denne fantastiske seng i dag og få det bedste ud af dine nætter.

Scroll to Top