vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof blå

3.174 kr.

Oplev en drømmende søvnkomfort med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Den bløde blå stofmadras og dens stilfulde design vil fuldende dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335911729 Kategori:

Få en berigende og afslappende nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i smuk blå farve. Denne seng er designet til at tilbyde en ultimativ komfortoplevelse og bane vejen til en fantastisk søvn.

Sengen er udstyret med et slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et rent og smukt look til dit soveværelse, men som også er åndbart og langtidsholdbart. Du kan stole på, at denne seng er bygget til at holde i lang tid.

En af de fantastiske funktioner ved denne seng er den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden efter dine individuelle behov. Den giver en fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen, der følger med denne kontinentalseng, har individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig perfekt til din krop. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød og sikrer dermed minimal forstyrrelse fra bevægelser om natten. Med sin mellemhårde støtte er denne madras ideel til dem, der sover på maven og giver en perfekt blanding af stabilitet og komfort.

Topmadrassen, der følger med sengesættet, har et hudvenligt og slidstærkt stofbetræk, hvilket tilføjer endnu en lag komfort til din soveoplevelse.

Som en ekstra bonus har denne seng en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddepladser i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden af sengen.

Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Så hvad venter du på? Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i blå farve. Du fortjener det.

Scroll to Top