vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

5.094 kr.

Oplev ultimativ komfort og design i denne eksklusive kontinentalseng. Med stilfuldt stof i lysegrå og en rummelig størrelse er det den perfekte tilføjelse til dit soveværelse. Få drømmen om en god nattesøvn til virkelighed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335880181 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn? Med vores vidaXL kontinentalseng 160×200 cm i lysegrå stof får du ikke blot maksimal afslapning, men også en stilfuld og elegant tilføjelse til dit soveværelse.

Vores slidstærke stof er ikke kun åndbart, men også utroligt holdbart og nemt at rengøre. Sengens sengegavl kan justeres i højden, hvilket betyder, at du kan nyde fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser dit yndlingsprogram.

Med vores madras med pocketfjedre får du den ultimative komfort og tilpasningsevne. De indbyggede, individuelle pocketfjedre er af højeste kvalitet og absorberer effektivt støj og bevægelse, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen giver også en perfekt mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven.

For at tilføje ekstra luksus og komfort medfølger der også en hudvenlig topmadras. Denne bløde madrasbeskytter er slidstærk og tilføjer en ekstra lag af luksus til din søvnoplevelse.

Men vores kontinentalseng har også en ekstra funktion. Denne multifunktionelle bænk kan bruges som både ekstra siddeplads og som en praktisk sengebænk ved fodenden af sengen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen har været åbnet eller fjernet.

Denne kontinentalseng er ikke kun en drøm, men en virkelighed. Bestil den i dag og nyd en dyb og forfriskende søvn hver nat.

Scroll to Top